Eventable Banquet Lansmanı Gerçekleşti

Eventable Banquet Lansmanı Gerçekleşti
Sosyal medyada paylaşabilirsiniz

Eventable Banquet, Sunset Cruise ile boğazda ilk tanıtımını yaptı.

Boğaz’da düzenlenen pek çok dünya mutfağından tatların servis edildiği ve Türkiye’nin en usta mentörü Murat Çark’ın sunumu ile başlanan davete, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği üyeleri, İstanbul Rehberler Odası Başkanı Sedat Bornovalı, I-MICE Başkanı Hüseyin Kurt ve çok sayıda sektör mensubu katıldı.

Davetteki konuşmasında görücüye çıkan Eventable Banquet ile hedeflediklerine değinen Sezen Akyazı, hizmetlerinin sadece yemek servisi değil görsel-işitsel ortam eklemeleri de kullanarak çok yönlü “anahtar teslim davetler” gerçekleştireceklerini söyledi.

Ayrıca Akyazı, Sunset Cruise davet teknesi ile çeyrek asırdır büyük organizasyonlara imza attıklarına değinerek Eventable Banquet ile boğaz havasını ofislere evlere ve davet mekanlarına taşıyacaklarının altını çizdi.

Projenin mutfağına güçlü bir ismi, 35 yıllık tecrübesi ile Şef Ahmet Ayyıldız’ı getiren Sezen Akyazı, yeni catering markası Eventable Banquet ile tecrübeyi ile Premium hizmet ile buluşturacaklarını dile getirdi. Akyazı, “Doğru bağlantılarla şefimiz Ahmet Ayyıldız’a ulaştık. Kendisi sektörde 35 yılını yeme ve içme sektörüne vermiş son derece donanımlı bir Executive Cheftir.” dedi.

Ailesinin 1850’lerden beri İstanbul Ortaköy’de yaşadığını ve mutfakla ilgilerinin o zamanlara dek uzandığını anlatan Akyazı, “Ailemiz mutfakla çok ilgiliydi. Çok sonra edindiğim rahmetli Tuğrul Şavkay’ın Osmanlı Mutfağı eserinde gördüm ki, sayfalarda yer alan tarifler babaannemin sofrasındaki yemeklerdi. Bu tarifleri de orijinalliğini bozmadan menülerimize adapte ettik.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak

Turizm Günlüğü: https://www.turizmgunlugu.com/2020/10/30/eventable-banquet-istanbulun-etkinlik-hayatina-yeni-bir-lezzet/

Chef Haber: https://www.chefhaber.com/eventable-banquet-profesyonel-catering-hizmeti